За Доналд Тръмп предизборната надпревара тече с пълна сила и той е готов на всичко, за да привлече вниманието върху себе си, както и максимален брой гласоподаватели. А в последната си публична реч той забърка дори принц Хари, към когото никога не е демонстрирал топли отношения.

Доналд Тръмп се обясни в любов на Мелания - какво цели с това

Когато Доналд се обясни в любов на Мелания

Точно в негов стил

В последните дни се заговори, че херцогът на Съсекс може да се откаже от кралските си титли и да стане американски гражданин. Появиха се и подозрения за възможни вратички в закона, благодарение на кои и вълкът да остане сит, и агнето - цяло. С две думи - хем да е принц, хем американец.

Но докато всичко това все още е в сферата на предположенията, Доналд Тръмп побърза да се изкаже по темата. Той обвини администрацията на настоящия държавен глава в пропуски и протекция на принц Хари, защото са му осигурили американска виза, въпреки че е признавал, че е употребявал наркотици, а в документите за кандидатстване очевидно е представил невярна информация. 

Снимка 633263

Източник: GettyImages

Освен това кандидатът за президент заяви, че принц Хари е извършил "непростимо" предателство към покойната Елизабет Втора. "Не бих го защитавал", категоричен бе Тръмп. И допълни, че ако зависи от него, е щял да го оставя да се оправя сам. Но явно наследникът му в Белия дом има по-различни виждания. 

Принц Хари и вероятността да се откаже от кралските титли, за да получи американско гражданство

Какво може да накара Хари да се откаже от кралските титли

Една любопитна хипотеза

Е, ако бизнесменът отново спечели изборите през есента, принц Хари със сигурност да не се надява на протекции. Затова нищо чудно да реши да забърза процедурата за получаване на американско гражданство, пише Independent.