Принц Хари може да е част от британското кралско семейство, но светските и шоубизнес средите не са му никак далечни. Причината е не само неговата съпруга Меган Маркъл, която доскоро се подвизаваше като актриса.

Покрай многото си благотворителни кампании и ангажименти, принц Хари се среща с редица популярни британци и видимо е завързал добри контакти. И всички толкова се радват да го видят.

Почти колкото Рита Ора. Двамата с принц Хари се срещнаха на 11 юни на благотворителния концерт на организацията на британския престолонаследник Sentebale.

Снимка 428713

Източник: GettyImages

Средствата, събрани от събитието, ще отидат в подкрепа на деца и младежи от Лесото, Ботсвана и Малави, живеещи с вируса на HIV. Сред подкрепящите каузата бе и Рита Ора.

Принц Хари и изискването към хотелите, в които отсяда

Какво вбесява принц Хари

Без компромиси

Певицата се поздрави топло с принц Хари, размениха прегръдки, усмивки и няколко думи, след което се оправи към сцената за своята час от програмата, пише The Sun.

Снимка 428711

Източник: GettyImages

А снимките на двамата за пореден път ни убеждават, че Хари е всеобщ любимец, който успява да зарази всички с доброто си настроение и чувство за хумор. И това е страхотно, защото никой не би отказал да подкрепи инициативите му.