Месеци след като официално се разделиха и всяко семейство пое по своя път, принцовете Уилям и Хари и техните съпруги отново се обединяват. Поводът Фантастичната четворка на кралския двор пак да бъде едно цяло е инициатива, която те подкрепят.

Every Mind Matters е кампания за психичното здраве, което е и акцент в дейността на херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж.

Сега те влизат в ролята на гласове зад кадър в рекламен клип, който промотира възможността да използваме специално изготвен онлайн план със стъпки как да се грижим за психичното си здраве.

Помощ за всеки, който иска да се пребори със стреса, да подобри настроението и съня си и да върне контрола над живота си - това е, което искат да популяризират Хари, Меган, Уилям и Кейт.

Засега те застават зад кампанията само с гласовете си, но това е достатъчно, за да потвърдим, че спазиха обещанието си - раздялата да е по-скоро формална, а общите идеи да успяват да ги обединяват.

Снимка 440415

Източник: GettyImages

Трейлърът на филма за проекта започва с гласа на Уилям, след което се включват Хари и Меган, а накрая чуваме и Кейт. Принцовете неведнъж са споделяли, че самите те също са преживяли тревожни и депресивни състояния, затова не се разграничават, а се припознават с хората, които имат нужда от помощ.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и как херцогинята на Кеймбридж остана в сянка

Кейт в сянката на Меган

Поредно съревнование между херцогините

Инициативата е подкрепена и от други известни личности, като Глен Клоуз и Джилиън Андъерсън, които виждаме във видеото, пише The Sun.