Принц Хари и Меган Маркъл закриха акаунтите си в Twitter и Instagram, но май продължават да са потребители на музикалната платформа SoundCloud - под псевдоними, разбира се.

Явно музиката им е голяма страст, за което говорят и дългогодишните им близки отношения с куп звезди от музикалната сцена - като Адел, например.

Според The ​​Sun, акаунтите на принц Хари и Меган Маркъл в SoundCloud носят съответно имената SpikeyMau5 и Bogart & Gus.

Никнеймът на херцога на Съсекс е вдъхновен от афинитета му към хаус музиката, по-точно от любимите му диджеи - DeadMau5, както и от псевдонима му във Facebook - Spike Wells. Този на херцогинята пък е комбинация от имената на двете им кучета.

Ако акаунтите наистина принадлежат на тях двамата, то явно Хари си пада по електронната музика, а сред любимите му тракове са "Help Me Lose My Mind" на Disclosure и "My Feelings For You" на Avicii и Sebastien Drums. 

Меган Маркъл на 40

Меган Маркъл на 40

Какво знаем и какво не за херцогинята

Що се отнася до Меган, скрила се зад кодовото Bogart & Gus, според информацията в профила сред фаворитите й трябва да са Ета Джеймс, Джони Мичъл, Джеймс Бей и Disclosure, уточняват от Hello!.