Утре, 23 октомври, е телевизионната премиера на новия документален филм за принц Хари и Меган Маркъл. Изтеклите в последните дни откъси от Harry & Meghan: An African Journey ни дадоха доста любопитна информация, за която ще се говори още дълго.

Видимо, акцентът на продукцията е изместен от африканското турне на херцога и херцогинята върху трудностите, през които двамата са преминали. Или поне това е най-интересната за всички част. А кралската двойка е по-емоционална от всякога.

В своите признания пред камерата бившата звезда от "Костюмари" разкри, че част от нейните приятели са били против брака й с принц Хари. Не за друго, а защото са били напълно наясно, че английските таблоиди ще разрушат живота й.

Снимка 448930

Източник: GettyImages

Когато първоначално им е съобщила, че излиза с кралския наследник, всички са били в еуфория. Американските дружки на Меган не са казали и дума срещу връзката им, но близките й от Великобритания веднага са я предупредили какво я очаква.

Но любовта често е не само сляпа, но и глуха, затова и Меган е решила, че няма нужда от съвети какво да прави. "По американски наивна", тя се впуска с главата напред в брака и днес признава, че предупрежденията на приятелите й са били напълно уместни, пише Harper's Bazaar.

Принц Хари, Меган Маркъл и шестседмичната им ваканция

Хари и Меган бягат в САЩ

Херцогът и херцогинята са изтощени

Днес всяка погрешна стъпка на херцогинята се изтъква и от нея се очаква публично извинени. Меган е сигурна, че и никой друг на нейното място не би се чувствал добре, въпреки цялата подкрепа, която получава от своите фенове.