Вече няма връщане назад: Хари и Меган са на прага на новия си живот - без кралски титли и ангажименти, а само със свободата, която сами пожелаха. Но далеч не си представяме, че двамата ще мързелуват и само ще си харчат милионите.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които скоро няма да е правилно да наричаме така, имат сериозни планове за бъдещето, включващи различни дейности. Засега все още нищо не е категорично потвърдено, но сме сигурни, че отново доста често ще чуваме за тях.

Меган, която стана популярна покрай участието си в сериала "Костюмари", няма никакво намерение да зареже актьорството. Наскоро стана ясно, че е подписала договор с Disney за озвучаване на филми в замяна на дарение в подкрепа на организация, грижеща се за слонове. Но плановете й далеч не се ограничават дотук.

Снимка 450701

Източник: GettyImages

Според запознати, кралската двойка планира не само да озвучава продукции, но и да създава такива. Те ще бъдат документални, насочени към наболели проблеми като психичното здраве и климатичните промени.

А офертите за осъществяване на тези планове със сигурност няма да закъснеят. Един от директорите на Netflix Тед Сарандос се пошегува тези дни, че кой не би искал да работи с Хари и Меган. Затова и те със сигурност са заинтересовани от бъдещи съвместни проекти.

Принц Хари, емоционалното му признание и какво се е объркало в плана им с Меган

Хари не искаше да става така

За какво съжалява

Говори се също така, че съпрузите искат да последват примера на семейство Обама. След като напуснаха Белия дом, те спечелиха известно богатство от продажбата на автобиографиите си, след което основаха своя продуцентска компания, която подписа договор с Netflix, пише Daily Mail.