На 23 септември принц Хари и Меган Маркъл се появиха за пръв път заедно след раждането на дъщеря им Лилибет Даяна. Два дни по-късно взеха участие в мащабния фестивал Global Citizen Live в подкрепа на ваксинирането срещу COVID-19, който се проведе в Сентрал парк в Ню Йорк.

Принц Хари, Меган Маркъл и първата им обща поява в Ню Йорк след Мегзит

Завръщането на Хари и Меган

В целия си блясък и с големи усмивки

Двамата се качиха на сцената усмихнати и хванати за ръка, за да призоват за равенство при разпространението на ваксините. Te бяха приветствани от бурни възгласи и ръкопляскания и не пропуснаха да заявят, че се чувстват страхотно да са отново сред хората.

Херцогът и херцогинята на Съсекс демонстрираха синхрон помежду си и си подаваха репликите, обединени от общата кауза, която защитават. Не се посвениха и да покажат близост помежду си, което да ги направи по-близки и с хората от публиката.

Снимка 548024

Източник: GettyImages

За първата си официална публична поява след Мегзит Маркъл избра къса рокля от новата колекция на Valentino на цена 3300 долара. Нея съчета с дебело кашмирено палто на Max Mara, което отново предизвика лека изненада в околните, имайки предвид високите температури в Голямата ябълка. Е, все пак се появи на сцената без него.

Снимка 548022

Източник: GettyImages

И този път, както два дни по-рано, херцогинята на Съсекс бе избрала елемент от тоалета си, с който да отдаде почит на покойната си свекърва принцеса Даяна. Тя отново носеше на ръката си часовника на Cartier, който преди е бил неин, но този път заложи и на малка чанта на Dior, кръстена именно на Лейди Ди.

Принц Хари, Меган Маркъл и смята ли ги Томас Маркъл за добри родители на Арчи и Лилибет Даяна

Добри родители ли са Хари и Меган

Зависи кого питаме

Впоследствие стана ясно, че цялото посещение на Хари и Меган в Ню Йорк се заснема старателно от снимачен екип, който върви по петите им. А кадрите най-вероятно ще видим в предстоящата документална поредица, която ще създадат за Netflix, предава Daily Mail.