Принц Хари и Меган Маркъл вече са обратно в Калифорния при децата си Арчи и Лилибет. Посещението им в Европа - си изключение на игрите Invictus в Дюселдорф, остана извън светлините на прожекторите.

Принц Хари и Меган Маркъл, и тайното им посещение в Португалия при принцеса Йожени

Тайното бягство на Хари и Меган

Къде отидоха херцозите след Германия

Редица медии предположиха, че херцозите на Съсекс са успели да се видят с братовчедката на Хари принцеса Йожени в Португалия за кратко. Имаше и предположение, че крал Чарлз е успял поне да се чуе по телефона със сина си.

За тези неща няма официално потвърждение. За сметка на това обаче в Instagram се появиха снимки зад кулисите на спортните игри за хора с увреждания. Те са дело на Мисан Хариман - фотограф и близък приятел на Хари, и Меган.

Той е публикувал три кадъра в профила си, които са в черно-бяло и показват двойката в различни моменти. На единия Хари е на сцената и говори пред събралата се публика, на друг виждаме нежната подкрепа на Меган за съпруга й, а на трети - самата нея в разговор с участник в игрите.

Далеч сме от мисълта, че нищо в тези снимки не е предварително уговорено - самият факт, че Хариман е присъствал в Дюселдорф, говори за това, че той е трябвало да снима. И все пак Хари и Меган не разполагат с пиар армиите на Бъкингамския дворец, така че всяка помощ явно е добре дошла.