След като принц Хари и Меган Маркъл изгориха всички мостове към кралския двор, животът все някак трябва да продължи. От отцепниците очакваме прелюбопитно интервю, второ дете, както и какво ще се роди от договора им с Netflix.

Принц Хари, Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора и бъдещите им телевизионни изяви

Хари, Меган и кралицата - нека надцакването започне сега

Мръсни номера

В Бъкингамския дворец пък имат друга задача на дневен ред - да изберат кой ще поеме ангажиментите, които бяха поверени на Хари и Меган допреди година. Категоричното решение на кралицата е, че те не могат да запазят своите патронажи и е редно някой друг да се нагърби с тях.

Елизабет Втора все още не е обявила официално намеренията си, но източници от двореца разкриват, че вече са ясни имената на заместниците на херцога и херцогинята на Съсекс.

Снимка 480162

Източник: GettyImages

Най-важната роля, която принц Хари имаше като пълноправен член на кралския двор, бе на генерал-капитан на Кралските пехотни сили. Именно този пост той най-много държеше да запази и след Мегзит, но кралицата непреклонно му отне военните звания. А сега се предполага, че отговорността на тази позиция ще бъде присъдена на дъщерята на Елизабет Втора - принцеса Ан.

Меган Маркъл също бе удостоена с голяма чест от кралицата, въпреки че в последствие доказа, че май не я заслужава много-много. Тя бе патрон на Кралския национален театър, а скоро мястото й ще заеме или Софи, графинята на Есекс, или нейният съпруг принц Едуард, предава Page Six.

Принц Хари, Меган Маркъл, сделката с Netflix и какви са били първоначалните им планове

Когато Хари и Меган правят напук на кралицата

Плановете малко се объркаха

Така че Хари и Меган може и да успяха да предизвикат сериозни сътресения в кралския двор с решението да го напуснат, но Елизабет Втора им показа, че не са незаменими, и по-скоро те имат нужда от короната, отколкото тя от тях.