Платиненият юбилей на кралицата може и да бележи цялата 2022 г. за поданиците й. Но самите тържества по повод 70-та годишнина на Елизабет II на престола в първата седмица на юни са най-дългоочаквани по много причини.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще отседнат ли при принцеса Йожени за Платинения юбилей на кралицата

Кой подготвя изненада за Хари и Меган

Къде ще се завърнат двамата за Платинения юбилей на кралицата

Една от тях е завръщането на принц Хари и Меган Маркъл на Острова.

Какви точно ще са отношенията между членовете на кралското семейство по време на тържествата предстои да видим. А междувременно разбираме, че Хари и Меган прекарват чудесно в настоящия си дом в Монтесито, Калифорния.

През изминалия уикенд двамата бяха заснети два поредни дни да играят поло в Santa Barbara Polo Club. 40-годишната Маркъл демонстрира чудесна фигура и типично калифорнийски шик - и двата дни тя беше облечена в къси панталонки и риза с навити ръкави.

Междувременно пред списание People водещият Джеймс Кордън призна, че е бил на гости на херцозите от Съсекс. "Беше по-скоро гости, за да си играят децата. След това излязохме всички да вечеряме, но няма да кажа нищо повече."

43-годишният Кордън има три деца със съпругата си Джулия Кери. Хари и Мегън са родители на тригодишния Арчи и 11-месечната Лилибет.