В средата на април се заговори, че между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе прехвърчат искри. За първи път те се са срещнали по-рано тази година на събитие в Европа и явно са решили да си дадат шанс.

Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Какво породи предположенията

Преди месец източници на People потвърдиха, че двамата излизат заедно и се опознават. Малко по-късно пък стана ясно, че срещите им всъщност са чести - "всяка седмица" и имат "много за какво да си говорят".

Сега, месец и половина след първоначалните твърдения за връзка между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, отново източник на People ни дава по-нова информация. По думите му те продължават да се наслаждават на компанията си, но без да слагат етикет на отношенията си. Когато и двамата са в Лос Анджелис прекарват време заедно, но нищо сериозно не се случва помежду им.

Снимка 620342

Източник: GettyImages

"На Кайли ѝ харесва да ходи по срещи, но основният ѝ фокус е да бъде майка. Тя просто иска да излиза без да има натиск", допълва източникът.

Кайли Дженър има две деца от бивши си Травис Скот - 5-годишната Сторми Уебстър и 15-месечния Еър.

Готова ли е Кайли Дженър за още деца

Готова ли е Кайли Дженър за още деца

И как я е променило майчинството

Тимъти Шаламе пък преди е бил романтично свързван с дъщерята на Мадона - Лурдес Леон, дъщерята на Джони Деп - Лили-Роуз Деп, както и Ейза Гонзалес.