Съоснователят на KISS, 71-годишният Пол Стенли реши да захвърли тежкия сценичния си грим и да се отдаде на идилични моменти със своето семейство.

Iron Maiden, "The Number of the Beast" и 41 години от създаването на албума, който е и първи с емблематичния вокалист Брус Дикинсън

Кoe превърна албум на Iron Maiden в емблематичен за рок и метъл музиката

41 години от появата на "The Number of the Beast"

На снимка, споделена преди няколко дни в социалните мрежи, виждаме емблематичния рок музикант, който, на фона на зелени дървета, позира за селфи с дъщеря си. Явно Пол е на някое красиво място сред природата, тъй като пише към публикацията: "Семейна почивка. А моята красива Емили озарява още повече деня."

И колкото и семпъл да е в случая Пол, който обикновено сме свикнали да виждаме с ексцентрични грим и костюми, все пак не е пропуска да бъде екстравагантен. Той носи ярка оранжева риза, в животински принт и гривна с мъниста. 11-годишната му дъщеря пък, въпреки крехката възраст, изглежда доста шик с кафяво горнище и златистите аксесоари.

Много от последователите на рок звездата, който е баща на четири деца, се изказаха ласкаво за него и Емили и не пропуснаха да отбележат приликата между двамата. Дори го определиха момичето като неговата "женска версия", учточнявайки, че това е абсолютен комплимент.

Семейната ваканция на Пол Стенли се случва малко повече от месец, след като той претърпя инцидент с велосипед. Тогава самият той разказа за случилото се в Instagram и разкри, че е имал дори фрактурата на бедрото и нараняване на коляното. Но сравнително бързо се възстановява и дори написа оптимистичното: "Животът е, за да се живее."

Бързото възстановяване на музиканта е важно и заради плановете през предстоящото лято - тогава Пол, заедно с групата си, ще се завърне на сцената. "Пази се, Пол! Току-що похарчих цяло състояние за билети и очаквам с нетърпение вашите танцови движения!", коментираха в тази връзка феновете към публикацията.

Турнето на Kiss, под наслов End of The Road, е планирано да започне на 3 юни в Обединеното кралство.

Kiss с концерт в България

Kiss се сбогуват с България

Очакваме американската рок банда у нас през юли 2020 г.

Пол сключва брак с Ерин Сътън през 2005 г., а децата им са Колин Майкъл (17), Сара Бриана (14) и Емили (11). Рокаджията има и по-голям син, припомня Hollywood Life - 28-годишният Евън Стенли е плод на любота с първата му съпруга Памела Боуен.