Дженифър Лопес и Бен Афлек до голяма степен изненадаха всички с възкресяването на връзката си, което се оказа сериозно и двамата дори се ожениха.

Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек в криза - през какви трудности преминават

Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек в криза - през какви трудности преминават

Дали приказката им отново отива към своя край

През последните два месеца обаче има все повече твърдения, че отношенията между изпълнителката и актьора са обтегнати. Те се подхранват и от факта, че близо два месеца, Афлек и Лопес не бяха заснемани заедно на публично място.

Направи и впечатление и че Дженифър Лопес бе сама на MET Gala. Причина за малкото прекарано време заедно на публични места може и да не се крие във влошаване на отношенията, а в натоварените им работни графици.

Снимка 654540

Източник: GettyImages

Лопес прекара почти целия месец април в Ню Йорк покрай промотирането на филма си Atlas, снимките на Kiss of the Spiderwoman и подготовка за MET Gala.

Докато Афлек бе на другия край на страната, където снима продължение на "Счетоводителят", а също така бе сред публиката на Roast of Tom Brady, пише People. Но източници, близки до двамата, твърдят, че в момента живеят разделени, дори когато са в Лос Анджелис.

Фин Афлек - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър Серафина вече се самоопределя като момче

Как Серафина Афлек стана Фин Афлек

Въпрос на избор

Твърденията са, че Афлек не остава в общия им дом в града, докато снима продължението на "Счетоводителя", а в друг техен имот.