Виждали сме Пийт Дейвидсън с много красиви и известни жени - като Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл и Кая Гербер. И просто няма как да не сме се питали какво те намират в него.

На първо място изниква отговорът, че е забавен - все пак е комедиант. В социалните мрежи често коментират, че явно има завидни физически дадености в едни определени части от тялото и затова жените го харесват. Именно с тези шеги кореспондира и последната фотосесия на Дейвидсън за списание Paper.

Тя определено успя да ни изненада, защото Пийт е представен като оживяла кукла Кен. С руса коса, обичайните си татуировки, но и с акцент върху липсата на полови признаци, характерна за пластмасовите кукли.

Ролята на "Депресираният Кен", в която влиза Пийт, е в пълен контраст с широката усмивка, с която сме свикнали да го виждаме. Но явно е прекалено повърхностно да съдим за него само от папарашките снимки с красиви и известни жени.

Няма спор, те са луди по него. А най-вероятната причина за това откриваме с признанието му, че когато е с една жена, той се държи с нея като с принцеса. Прави всичко възможно и дори повече от това за това, за да я накара да се чувства специална. И за него това е задължително.

Понякога обаче, когато дадеш прекалено много на един човек, той започва да се чувства претрупан и започва да се съмнява дали би могъл да понесе повече от това и да свикне за него.

Затова някои приемат цялото това внимание за отблъскващо, казва Пийт от личен опит. И признава, че подобен развой на събитията го кара да се чувства зле, защото знае, че е направил всичко по силите си и въпреки това не се е получило. Но се е научил, че всичко, което правиш, трябва да бъде, защото искаш да го направиш, а не защото имаш определени очаквания.

От предишни връзки Дейвидсън се е научил и да не вярва само на празни думи, защото често те не са достатъчни, а просто лъжливи и разочароващи. Научил се е, че и щом една връзка стане публична, всички вече са против нея. Затова предпочита да пази личния си живот колкото се може повече в тайна.

Пийт не крие, че е човек, който обича да демонстрира публично чувствата си, да "облизва лицата" на своите любими. Но се е научил вече да не го прави. За негово и тяхно добро.