Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор обърнахме внимание и на други негови представители, избрали да тръгнат по пътя на независимостта.

Зара Тиндал, Лейди Амелия Уиндзор и членовете на кралския двор, избрали независимостта

Кралските особи, избрали независимостта

Чии пример последваха Хари и Меган

Един от тях е и Питър Филипс - най-възрастният внук на кралица Елизабет Втора. 42-годишният син на принцеса Ан избра животът без кралска титла. Освен с работата си като спортен коментатор и организатор на събития, той припечелва и с участие в реклами.

Снимка 463246

Източник: GettyImages

Преди дни Филипс ни изненада с рекламен клип, в който продуктът е не какъв да е, а прясно мляко... Използвайки своите кралски връзки, той се е уредил да го рекламира по китайска телевизия. Във видеото той е представен чрез надпис като "Питър Филипс - член на британското кралско семейство".

Действието в рекламата се развива в голямо имение, а слуга носи на внука на кралицата чаша с прясното мляко, на което той се наслаждава. Това, което е важно да се подчертае е, че млечният продукт е от крави, отгледани в Уиндзор.

Питър Филипс и сестра му Зара никога не са имали кралски титли, но въпреки това често са получавали негативни коментари по отношение на начина, по който си изкарват парите. Просто мнозина го смятат за непристоен и осмиващ короната, пише Daily Mail.