През месец юни тази година Серхио Рамос реши най-накрая да мине под венчилото с приятелката си Пилар Рубио. Казваме най-накрая, защото двамата са заедно от седем години и имат три деца, но по-добре късно, отколкото никога.

Серхио Рамос, Пилар Рубио и сватбата им

Изисканата сватба на Серхио Рамос и Пилар Рубио

И как Виктория Бекъм леко наруши дрескода

Сватбата и меденият месец обаче минаха и двамата се върнаха към задълженията си. Тези на Пилар Рубио пък включват участие в предаването El Hormiguero, където се правят най-различни експерименти с научна обосновка.

Именно в предаването през 2016 г. Рубио изненада самата себе си, поставяйки личен рекорд за задържане на въздуха си под вода - 2 минути 31 секунди. Може да не изглежда като голямо постижение, но моделът многократно е споделяла, че един от най-големите ѝ страхове е апнеята - спиране на дишането.

Като част от новите епизоди на El Hormiguero съпругата на Серхио Рамос реши отново да се изправи пред страха си. От профила ѝ в Instagram пък разбираме, че този път Пилар Рубио е тренирала доста усилено, за да може да подобри постижението си.

Серхио Рамос, Пилар Рубио и меденият им месец в Коста Рика

Меденият месец на Серхио Рамос и Пилар Рубио

На море в Коста Рика

Усилията са се отплатили, защото Рубио издържа 4 минути и осем секунди под водата, без да си поема въздух. Според водещия на предаването пък, средното време, което един човек прекарва в това състояние, е около минута.