Голямата любов, тази истинската, която не угасва с времето. Която превъзмогва всички трудности и стои над всичко. Кой ли не мечтае за нея... Именно такава е историята на Пиърс Броснан и Кийли Смит.

Пиърс Броснан, рожденият ден на сина му Парис и останалите поводи за семейни празници

Щастлив съпруг и баща ли е Пиърс Броснан

Семейни празници и спомени

Когато сме влюбени, времето лети неусетно, а моментите, в които сме заедно с половинката си, траят сякаш секунди. С точния човек дори 20 години биха ни се стрували като 20 дни.

На 5 август преди 21 години актьорът и журналистиката Кийли Смит увековечават любовта си със заветното "да". И днес, след толкова време, тя сякаш е по-жива от всякога. Броснан отбеляза годишнината от сватбата им като публикува тяхна снимка от големия ден през 2001 г.

"Мога да направя всичко това отново. Честита годишнина, моя любов Кийли, танцувахме тази вечер и все още танцуваме танца. Бих направил всичко това отново", пише 69-годишната звезда в Instagram.

Публикацията събра повече от 140 хиляди харесвания и над 2000 честитки и коментари от приятели, близки и почитатели.

Смит също не остана безразлична. Малко след това сподели същия кадър от сватбения им ден в своя Instagram с думите "Честит юбилей, любов моя".

Снимка 583465

Източник: GettyImages

А за любовта на Пиърс и Кийли заслужава да се напише цял роман. Преди да се запознаят той е вече женен за Касандра Харис. Но след раждането на сина им Шон, съпругата му почива от рак. От същата болест си отива ѝ осиновената му дъщеря Шарлот. Дълго след това актьорът не е на себе си. За да се справи с тази трагедия му помага бъдещата му голяма любов - Кийли Смит.

"Нейната сила е нещо, без което "не бих могъл да живея", споделя той за това как тя го спасява от депресията.

Двамата се запознават на социално събитие през 1994 г. и започват да се срещат. Чак през лятото на 2001 г. двойката се жени в родната му Ирландия.

Пиърс и Кийли имат двама сина - Дилън на 25 години и Парис на 21 години.

Актьорът от "Mama Mia!" е баща и на Шон на 38 години и осиновения Крис на 49 години, и на покойната си осиновена дъщеря Шарлот.

Пиърс Броснан, The Last Rifleman и неузнаваемият му вид за ролята във филма

Пиърс Броснан е неузнаваем

Така досега не го бяхме виждали

"Със съпругата ми предприехме кратко пътуване до Санта Барбара - за романтичен уикенд, да разгледаме къщите и да пием вино. Не слушахме никаква музика, а единствено гласа на другия и подреждахме света", са едни от най-чувствените му думи, с които описва живота си с Кийли.