Октомври е вече тук и няма как да не сме радостни от този факт. Не само, защото обичаме есента, но и защото си умираме за вкуса и мириса на печена тиква.

Пейдж Спиранак, Хелоуин 2022, Street Fighter и какъв ще бъде костюмът ѝ за тази година

Секси костюмът на Пейдж Спиранак за Хелоуин

Тази година не е Харли Куин

А това, че Хелоуин дебне в края на месеца, е поредният бонус. И то не само за хората, които го отбелязват, маскирайки се по различни начини, но и за всички останали.

Пейдж Спиранак например иска да направи октомври по-горещ, отколкото трябва да бъде. В профилите си в социалните мрежи тя се зарече, че всеки един ден от месеца ще пуска по няколко снимки, на които е маскирана по различен начин.

За да даде пример какво ни очаква, Спиранак публикува в профила си в X (преди известен като Twitter), снимка, на която е облечена като Велма от "Скуби-Ду". Е, в детското Велма не е толкова атрактивна и секси, а по-скоро обратното, но голфърката е решила да обърне нещата.

Пейдж Спиранак с откровения за размера на гърдите си

Пейдж Спиранак с откровения за размера на гърдите си

Ето какво казва голфърката

Не е ясно дали ще видим всичките ѝ секси костюми, защото има намерението да пуска снимките в сайта си, където човек, за да види съдържанието, трябва да плати абонамент. Освен като Велма обаче, от сайта виждаме, че първия ден от месеца е решила да се облече на немско момиче на Октоберфест.