Сваляме шапка на всички известни личности, които открито говорят за проблемите си. Това не е никак лесно, защото знаем на какво внимание е подложен личният им живот, а допълнителните разкрития от тяхна страна повишават интереса.

Емилия Кларк, Game of Thrones, аневризмите, SameYou и какви здравословни проблеми е имала актрисата

Емилия Кларк - на крачка от смъртта

През какво е преминала актрисата

Не са единични случаите, в които звездите споделят за трудните моменти, през които са преминали. Целта им е да ни покажат, че няма невъзможни неща, както и че никой не е "застрахован" от подобно развитие в живота. Пери Едуардс е поредната, която реши да бъде откровена.

Изпълнителката от Little Mix използва Instagram, за разкрие, че през последните няколко години страда от чувство на безпокойство и е получавала паник атаки. 25-годишната Едуардс сравнява симптомите на безпокойството с чувството, че губи разсъдъка си.

Паник атаките - начин на употреба

Паник атаките - начин на употреба

Да те е страх да живееш не е толкова страшно

Първата ѝ паник атака пък е била наистина ужасна, защото е мислила, че получава сърдечен удар. В този момент от живота си тя се е почувствала много самотна и не е имала желанието да излиза от дома си.

В момента Пери Едуардс смята, че се е преборила с паник атаките, но все още на моменти изпитва чувство на безпокойство. Това, което ѝ е помогнало най-много, е фактът, че е проумяла, че не е сама и не само тя преминава през подобни състояния.

Софи Търнър и психичните проблеми на актрисата

Софи Търнър открито за депресията

Актрисата разкрива за трудния период, през който е преминала

В момента изпълнителката продължава да ходи на терапия. Ограничила е и времето, което прекарва в социалните мрежи, защото те само влошават нещата.

Да получиш паник атака по време на мач

Да получиш паник атака по време на мач

Кевин Лав открито за проблемите