В последно време Паулина Порижкова и Елизабет Хърли сякаш се опитват да докарат лятото по-скоро, като пускат свои доста провокативни снимки.

Паулина Порижкова, и как Елизабет Хърли вдъхнови модела да се снима гола

Как Елизабет Хърли вдъхнови Паулина Порижкова да се снима гола

И за какво точно са виновни мъжете

И в това няма нищо лошо, разбира се, въпреки че отнасят и критики, свързани най-вече с възрастта им. Но не им пука особено, а поредното доказателство е голата снимка на Порижкова, с която тя е на корицата на Vogue Чехословакия (тук).

В профила си в Instagram, където моделът сподели и как ще изглежда корицата, но цензурирана заради правилата в социалните мрежи, Паулина Порижкова написа, че това издание е малко по-специално за нея, защото идва точно 40 години след първата ѝ фотосесия за корицата на Vogue Германия. 

Тя пояснява, че тогава е била на 16 години, а сега - на 56, и е още по-смела. Благодари и на екипа на изданието за смелостта да осъществят подобно нещо, като отбелязва, че това е може би най-забавната фотосесия, в която е участвала до този момент в кариерата си. 

Паулина Порижкова и позитивното отношение към тялото и здравето на супермодела от 90-те

Завидните коремни мускули на супермодела Паулина Порижкова

Възхитителна жена

От Vogue Чехословакия пък обясняват, че корицата е посветена на времето - защото то не бива да бъде приемано като враг, а да се търси красотата във всеки един момент от човешкия живот, пише Fox News.