И преди сме казвали, че харесваме много Паулина Порижкова поради много причини. Една от тях е, че е здраво стъпила на земята и не се опитва да представя само хубавата част от живота си.

Паулина Порижкова, лятната ѝ ваканция и поредните ѝ снимки по бански

Новите снимки по бански на Паулина Порижкова

Естествена и много секси

Често моделът споделя в профила си в Instagram доста лични неща. Така например знаем, че не само е секси и на 57 години, но и че все още е търсене на половинка.

Отново в профила си в социалната мрежа Порижкова реши да изкаже недоволството си срещу пластичен хирург. Оказва се, че въпросният хирург е използвал снимка на модела, за да демонстрира на последователите си какво не е наред с лицето ѝ и как то може да бъде подобрено с няколко процедури.

Паулина Порижкова пише, че е разбрала, че вдлъбнатините под бузите си може да коригира чрез филъри, малко ботокс в челото, както и няколко процедури с лазер за стягане и изглаждане на кожата ще ѝ дойдат добре.

Моделът твърди, че постът е бил премахнат и вече не може да го намери. "Ето с какво трябва да се справят по-възрастните жени, които са обект на публично внимание. Казват ми, че лицето ми има нужда от "оправяне", пише Порижкова.

Според нея няма нищо нередно в остаряването. Признава, че се е подлагала на няколко процедури с лазер и плазмена писалка, защото иска да постигне някакъв баланс между това да се чувства горда от начина, по който изглежда на годините си, и това да се чувства красива понякога.

Паулина Порижкова и защо спи от едната страна на леглото

Защо Паулина Порижкова спи от едната страна на леглото

Размислите и признанията на модела

Паулина Порижкова пише още, че заради работата си вижда лицето си понякога в доста неестествени детайли. Някои от тях е приела, но с други ситуацията все още не е такава. Въпреки това, тя смята, че е нередно да се казва на една жена от какво има нужда, за да изглежда привлекателна.