Памела Андерсън и филмовият магнат Джон Питърс се венчаха на тайна церемония в Малибу на 20 януари. Двойката има интересна история - двамата са били гаджета преди 30 години, а Питърс твърди, че никога не е бил влюбен в друга жена, освен в "спасителката на плажа".

"Красивите момичета са навсякъде. Можех да си избера всяка, но за 35 години не съм искал друга, освен Памела. Тя ме влудява, в добрия смисъл, и ме вдъхновява. Аз я защитавам и се отнасям с нея, както тя заслужава да се отнасят с нея", казва 74-годишният Питърс пред The Hollywood Reporter.

Питърс и Андерсън се запознават в средата на 80-те в имението на Хю Хефнър. "Влязох и видях това ангелче да седи на бара. Тя беше на 19 и знаех, че ще стане голяма звезда", разказва магнатът. Тогава двамата живеят заедно, а той безуспешно се опитва да я откаже да се снима за Playboy.

Това е времето, когато й предлага и брак, но тя му отказва. На това Питърс отговаря: "След 30 години, разликата в годините ни няма да има значение." И явно се оказва прав, защото през 2020 г. Памела вече е с фамилия Питърс.

Двамата имат по пет брака зад гърба си. Сред съпрузите на Памела са Томи Лий от Motley Crue, от когото има двама сина, както и Кид Рок. Питърс пък има 12-годишна връзка с Барбара Стейзънд, която участва в първата версия на "Роди се звезда." Питърс е продуцент както на филма от 1976 г., така и на този от 2018 г. с Брадли Купър и Лейди Гага.