Памела Андерсън отново е сама. Актрисата от "Спасители на плажа" се разделя с петия си съпруг Дан Хейхърст малко повече от година, след като двамата сключиха брак. Очаква се в най-скоро време тя да подаде молба за развод.

Това споделят източници на списание Rolling Stone, близки до двойката.

"Памела обича толкова искрено, колкото и живее", допълват въпросните източници и добавят, че тя е споделила, че този брак се е оказал "пандемично торнадо". 54-годишната Пам се омъжи за бодигарда си Хейхърст на 24 декември 2020 г. в дома й в родния Ванкувър.

Известна с позициите си за защита на животните, тя се е сближила с Дан покрай общите им позиции по тези въпроси. Той пък е участвал в построяването на приюта за селскостопански животни в Rasta в Канада, на който Андерсън помага.

Преди Хейхърст, 54-годишният секссимвол е била омъжена още четири пъти. През януари 2020 г. тя сключва брак с холивудския магнат Джон Питърс, който продължава 12 дни. Между 1995 г. и 1998 г. тя е омъжена на Томи Лий от Motley Crue, от когото са двамата й сина Брандън и Дилън.

Pam & Tommy, Себастиан Стан, Лили Джеймс и финален трейлър на сериала за Памела Андерсън и Томи Лий

Цялата история на секс скандала с Памела Андерсън

Ще я видим съвсем скоро в сериала Pam & Tommy

Историята на Пам и Томи ще видим съвсем скоро в едноименния сериал на Netflix. А останалите й два неуспешни брака са с рок музиканта Кид Рок и с покер състезателя Рик Салъмън.