Тайният брак на Памела Андерсън на Бъдни вечер миналата година наистина изненада мнозина. 53-годишната актриса и нейният бодигард Дан Хейхърст се влюбили по време на изолацията заради пандемията, и бързо взели решение да се венчаят.

Памела Андерсън, Дан Хейхърст и тайната им сватба по Коледа

Памела Андерсън го направи отново

Честито!

Единственият, който не бил изненадан от поредния брак на Андерсън, е по-големият ѝ син от брака ѝ с Томи Лий - 24-годишният Брандън Томас Лий.

Брандън, който е модел и актьор, смята, че връщането на родния остров Ванкувър винаги е било част от плана майка му. Неслучайно е избрала и сватбата с "канадското момче" Дан Хейхърст да се състои в дома ѝ на острова, в който са се венчали и нейните родители.

"От малък помня, че тя винаги говореше за връщане на остров Ванкувър, за да изживее остатъка от живота си там", казва Брандън пред Hollywood Life. "Затова част от мен смята, че това винаги е било част от нейния план. Някакъв вид лудост - да се махне и след това да си намери някой канадец, да се успокои и никога повече да не напуска Ванкувър", добавя той.

Брандън Томас Лий и как синът на Памела Андерсън се справи с нашественик в дома си

Синът на Памела Андерсън не си поплюва

Не го очаквахме

Памела, която се превърна в сексимвол на 90-те благодарение на емблематичната си роля в "Спасители на плажа", всъщност е родена и израснала в малкото канадско градче Лейдисмит на източния бряг на остров Ванкувър. Явно родното място винаги я е привличало и бракът ѝ с местен е сериозна стъпка да се върнете напълно към нейните корени.