Последните няколко години са изключително тежки за Кевин Спейси, защото срещу него се водеха няколко дела за сексуално насилие.

Кевин Спейси и новите обвинения за сексуално насилие

Нови обвинения срещу Кевин Спейси

Проблемите за актьора продължават да се трупат

По две от тях актьорът бе оправдан, а още няколко други обвинения бяха оттеглени. Въпреки това, кариерата на Спейси пострада сериозно, защото той загуби много роли заради случващото се.

В откровено интервю с Пиърс Морган Кевин Спейси казва, че всъщност е разорен, защото има дългове, в размер на милиони. Актьорът пояснява, че има възбрана върху къщата си в Балтимор, в която живее от 2016 г., защото скоро тя ще бъде продадена на търг.

Снимка 669339

Източник: GettyImages

"Не знам къде ще живея", допълва 64-годишният Спейси през сълзи. Запитан от Морган дали е банкрутирал, Кевин Спейси казва, че на няколко пъти си е мислил, че точно това ще се случи, но поне засега успява да го избегне.

Но актьорът е категоричен, че в момента не разполага с никакви пари. По думите му дължи много пари на адвокати заради делата срещу него. Кевин Спейси продължава да смята, че неправомерно е бил уволнен от Netflix от сериала House of Cards, и казва, че от 2017 г. не е разговарял с Робин Райт, с която участваха в главните роли в сериала.

Spacey Unmasked - документалният филма за Кевин Спейси и секс скандала около него

Spacey Unmasked - документалният филма за Кевин Спейси и секс скандала около него

Двете части проследяват и професионалния му път

"Разбирам я. Мисля, че дистанцирайки се от мен, си е спестила нуждата да отговаря на много въпроси", допълва още Спейси, пише Variety. За момента в профила на актьора в IMDb има само един филм, по който той работи - The Contract, в който трябва да изиграе Сатаната.