След като стана ясно, че вече три от шестте деца на Брад Пит и Анджелина Джоли са се отказали от бащиното си фамилно име, показвайки, че заемат страната на майка си в продължаващия вече твърде дълго развод на актьорите, изглежда че дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс прави същото.

Сури Круз - как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрича от баща си

Как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрече от баща си

Какво направи, като навърши 18

18-годишната Сури Круз вече е абитуриентка и официално е отпразнувала завършването на гимназия в петък, 21 юни. Разбира се, майка ѝ Кейти Холмс също е присъствала на раздаването на дипломите.

В Page Six са публикували и снимки от щастливото събитие, за които тандемът майка-дъщеря позира с широки усмивки. След това двете са се отправили към United Palace Theatre, разположен в Манхатън, Ню Йорк.

Под червената си абитуриентска роба Сури Круз е облечена с бяла рокля и сандали с флорални декорации по тях. Кестенявата ѝ коса е пусната свободно.

Кейти Холмс пък е заложила на семпъл тоалет в светложълто, съставен от плисирани панталони и риза с дълги ръкави и яка.

Според изданието Том Круз не е присъствал на завършването на дъщеря си и причина за това е отчуждението им един от друг през последните години. Междувременно актьорът е бил на концерт от турнето Eras на Тейлър Суифт в Лондон.

Page Six пише още, че от документ за церемонията по дипломирането става ясно, че името на Сури Круз е изписано без фамилията на баща ѝ. Отново на снимка се вижда, че името на абитуриентката е записано като "Сури Ноел".

Колкото до това как ще продължи животът ѝ след гимназията, засега се знае, че през есента ѝ предстои да започне висшето си образование в университета "Карнеги Мелън" в Питсбърг.

Сури Круз и майка й Кейти Холмс - колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Сури навършва 18 този месец

Сури Круз е единствено дете от брака на Том Круз и Кейти Холмс, който бе прекратен през 2012 г.