Всички лъжем и това ни прави хора. Разбира се, и знаменитостите не са изключение. Някои от лъжите им обаче имат много по-голям ефект, защото очевидно достигат (и често засягат) много повече хора. И докато лъжата за временни филъри за устни може да не е голяма работа, лъжата за употреба на наркотици, плагиатство и изневяра е малко по-сериозна. От Stars Insider ни припомнят някои от най-големите лъжи на девет известни личности.

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

От риалити на риалити - звездите, които отново са на малкия екран, но в друго предаване

Тв рокадите на новия сезон

Бритни Спиърс

Снимка 638243

Източник: GettyImages

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк са двойка от 1999 г. Спиърс е само на 19 години и е под огромен натиск да поддържа публичен образ, който е едновременно секси и невинен. Това е трудно, когато всеки телевизионен и радио интервюиращ я пита дали тя и Тимбърлейк са сексуално активни. "Проблемът с девствеността. Това е лично решение и отразява как се чувствам в момента за себе си. Има толкова много емоции, че бих искала да мога да изчакам, докато разбера, че съм с правилния човек и съм омъжена", казва тя пред Daily Star.

Тимбърлейк по-късно обаче разкрива, че те всъщност са сексуално активни, което показва, че Бритни Спиърс е излъгала.

Парис Хилтън

Снимка 645139

Източник: GettyImages

Парис Хилтън отрича да е взимала каквито и да било наркотици. Тя прави това в шоуто Larry King Live, след като е освободена от затвора. Малко след това обаче се появяват снимки на светската личност, която пуши трева. Години по-късно тя е арестувана за притежание на кокаин.

Бил Клинтън

Снимка 587812

Източник: GettyImages

Кой може да забрави лъжата на бившия американски президент Бил Клинтът от 1998 г., който казва по телевизията: "Не съм имал сексуални отношения с тази жена?" (Моника Люински). Което съвсем не е вярно.

Тейлър Суифт

Снимка 645828

Източник: GettyImages

Песента на Кание Уест от 2016 г. "Famous" има противоречиви текстове за Тейлър Суифт. Говорителите на певицата казват, че текстът никога не е бил одобрен от Суифт. На по-късен етап обаче в интернет се появява запис от телефонен разговор между двамата и изглежда, че Суифт е добре запозната с песента и няма нищо против нея.

Анджелина Джоли

Снимка 655152

Източник: GettyImages

По време на бракоразводното дело на Брад Пит и Дженифър Анистън Джоли твърди, че не е имало изневяра. Само няколко месеца след развода обаче актрисата обявява, че носи детето на Пит. Така става известно на всички, че Бранджелина започва много по-рано, отколкото всеки си мисли.

Ким Кардашиян

Снимка 643634

Източник: GettyImages

В интервю от 2007 г. Кардашиян отрича съществуването на секс запис. "Няма секс запис. Рей Джей не е от типа момче, което би направило нещо за отмъщение. Няма сума пари, която някога би могла да ме убеди да пусна какъвто и да е секс запис, дори и да имах такъв. Нямам нужда от парите ", казва тя на Complex. След няколко месеца обаче се оказва, че е имало секс запис. "Извинявам се, че не бях публично честна, но се надявах, че това е нещо, което никога няма да излезе наяве, така че се чувствах така, сякаш в момента това е всичко, което можех да кажа", оправдава се Кардашиян.

Зейн Малик

Снимка 337804

Източник: GettyImages

Малик кавза, че е напуснал One Direction, защото иска почивка от светлината на прожекторите и да има нормален живот. Но той пише първата си солова песен само една седмица след като се маха момчешката група. И не след дълго издава успешен солов албум. Лично на нас това никак не ни изглежда като обикновен живот.

Марта Стюарт

Снимка 592496

Източник: GettyImages

Веднъж Стюарт лъже федералните следователи защо е продала акции на ImClone точно преди цената на акциите да падне. Тя прави това, защото предварително получава информация, че продуктът не е одобрен от Агенция за контрол на храните и лекарствата на САЩ. В крайна сметка, заради лъжата си Стюарт отива в затвора.

От The Beatles до The Rolling Stones - членовете на 10 музикални банди, които всъщност са спали заедно

От The Beatles до The Rolling Stones - членовете на 10 музикални банди, които всъщност са спали заедно

Когато личните и професионалните отношения се смесят

Джак и Мег Уайт

Вероятно всички си спомнят, когато Джак и Мег Уайт от White Stripes заявяват, че са брат и сестра. Само че не са. Джак и Мег всъщност са женени в този момент. Според Джак Уайт причината, поради която са излъгали, е, че са вярвали, че хората ще се интересуват повече от музиката и по-малко от връзката, ако смятат, че дуото е брат и сестра, а не са свързани романтично. Е, вече нито са женени, нито White Stripes съществува.