Шер има двама синове. Първият - Чаз Боно, е роден на 4 март 1969 г. и е от брака ѝ с покойния Сони Боно. А по-малкият - Илайджа Блу Олман, е роден на 10 юли 1976 г. и е от Грег Олман. Именно вторият син на певицата в момента води бракоразводно дело със съпругата си Мари Анджела Кинг.

Шер на 77 години

Шер в 36 факта

Защото някой днес има рожден ден

Тя е подала съдебните документи във Върховния съд на Лос Анджелис още на 5 декември миналата година, но чак сега от тях излиза наяве едно доста смущаващо твърдение за Шер.

Певицата е обвинена, че е наела четирима мъже да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотелска стая в Ню Йорк, в опит да му попречи да се сдобри със съпругата си. Мари Анджела Кинг уточнява, че това се е случило в нощта на годишнината от сватбата ѝ с Олман. По думите ѝ двамата са прекарали 12 дни сами заедно, но в последния ден на ноември миналата година четирима души са нахлули в хотелската им стая и са отвлекли Олман.

По-малкият син на Шер - Илайджа Блу Олман

Източник: GettyImages

По-малкият син на Шер - Илайджа Блу Олман

В съдебните документи е посочено, че според Мари Анджела Кинг един от предполагаемите похитители ѝ е казал, че е бил нает от майката на съпруга ѝ (Шер). Освен това съпругата на сина на Шер твърди, че ѝ е било казано, че не ѝ е позволено да го вижда или да говори с него, тъй като е бил изолиран в неизвестно за нея лечебно заведение. "Казаха ми също, че няма достъп и до телефона си", допълва Мари Анджела Кинг.

Съдейки по нейните разкази, явно отношенията ѝ с Шер наистина не са били никак добри. Кинг споделя дори за случай, в който е била гонена от семейния им дом.

Шер е решена да покорява нови "топящи" върхове

Шер няма спирка

С какво изненада феновете си певицата

Към момента коментар от Шер по обвиненията все още няма. Следващото съдебно заседание по бракоразводното дело на сина ѝ е насрочено за 27 октомври в Лос Анджелис, пише Entertainment Tonight.