Връзката на Оливия Уайлд и Хари Стайлс определено беше любопитна. Двамата знаеха как да пазят подробностите за взаимоотношенията помежду си далеч от общественото достояние, което обаче така и не спираше медиите да любопитстват.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс и твърденията, че двамата са временно разделени

Наистина ли са разделени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Това ли е краят на връзката им

През септември пред Vanity Fair Оливия Уайлд обясни защо е толкова потайна по следния интересен начин: "Мисля, че след като отваряш прозореца, не може да се ядосваш, когато комарите влязат."

През август пък половинката ѝ Хари Стайлс призна пред Rolling Stone, че също иска да пази личния си живот в тайна, тъй като е забелязал, че това винаги му е било от полза.

През двете години, в които бяха заедно, Оливия и Хари, както и се предполага, са преминавали както през възходи, така и през падения. Това разкри източник на People, когато стана ясна новината за раздялата им.

Снимка 595707

Източник: Instagram / harrystylesxupdates

По думите му, особено покрай драмата около излизането на общия им филм "Не се тревожи, скъпа", двамата не са преживели никак малко.

И сякаш тези трудности не са били достатъчни, че са се появили и нови. Ситуацията във връзката им просто е била "сложна", особено за Оливия, твърди източник на People. По думите му решението им с Хари да си вземат почивка един от друг е било особено трудно за нея.

"Имаха някои проблеми, но Оливия смяташе, че ще се справят с всичко. Тя е разочарована. Това обаче е просто трудна ситуация."

Оливия Уайлд, Academy Museum Gala 2022 и прозрачната рокля на актрисата, за която всички говорят

Прозрачната рокля на Оливия Уайлд, за която всички говорят

Поредната дръзка и предизвикателна визия на актрисата

И по всичко изглежда, че за последното спор настина няма. Хари Стайлс е все още на турне, а му предстои и пътуване в чужбина. Оливия Уайлд пък е фокусирана върху децата и работата си в Лос Анджелис. Очевидно е, че двамата просто имат различни приоритети, които ги разделят, както разкри техен общ приятел пред People преди дни.