През последните две години хора може и да не летят толкова често и много, колкото преди пандемията да настъпи, но е факт, че полетите продължават.

Е, друг е въпросът, че изискванията за влизане в различните страни вече не включват само необходимите документи за самоличност. Това обаче не е спряло Оливия Кулпо и сестра ѝ Аурора да се отправят към Кабо Сан Лука в Мексико.

Преди обаче въобще да се качат на самолета са изпитали доста интересни затруднения. В профилите си в Instagram двете сестри споделят, че от авиолинията, която са избрали за полета, са привикали Оливия, за да я информират, че трябва да облече повече дрехи, ако иска да се качи на самолета.

От снимките става ясно, че моделът е решила да пътува, облечена със спортен сутиен и шорти. Оливия Кулпо може и да е останала разочарована, но все пак се е съобразила с изискванията.

Но това не е попречило на сестра ѝ Аурора да продължи да се подиграва на компанията, с която са извършили полета, в профила си в Instagram. Защото според нея не е редно да правят подобни забележки, пише People.