Като че ли в последно време Сами Шийн не бе напомняла особено за себе си и за любимите си плажни приключения. Ето защо сега 19-годишното момиче бърза да поправи това - и да ни "залее" с нова порция съблазнителни кадри от горещи места.

Сами Шийн и снимките по бански от Хаваите, където дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс прекарва своята ваканция

Дъщерята на Чарли Шийн - отново по бански и все по-секси

Този път дестинацията е Хаваите

Докато прекарваше времето си в любимия си Хавай, Сами Шийн не забрави да се включи в Instagram, за да сподели поредица секси снимки - със своите миниатюрни изрязани бикини и дълги, свободно спуснати руси коси.

"Плъзнете с пръст, за да видите рибата-капка (на англ. blobfish)", написа тя шеговито към публикацията визирайки един от кадрите, на които позира с очила за гмуркане и шнорхел.

И по всичко изглежда, че дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс дотолкова обича да прекарва времето си на слънчевите Хаваи, че дори определя мястото като "свой втори дом". И, разбира се, не е сама в приключенията си.

Към нея се присъедини по-малката й сестра ѝ Лола Шийн, която навърши 18 години на 2 юни. Тя също не пропусна да оцени забавната почивка, казвайки, че това е на "най-хубавата седмица" в живота ѝ.

Освен с бягството си на Хаваите, наскоро Сами влезе в заглавията, след като на 23 май се появи в оскъден, блестящ костюм на музикалния фестивал Electric Daisy Carnival, пише Hollywood Life.

И явно все по-често ще виждаме възпитаничката на чичо Чарли в подобна светлина. Защото въпреки крехката си възраст, Сами не се колебае да бъде провокативна и да не се съобразява с ничие мнение.