Благодарение на сериала The Crown научихме колко важен е личният секретар за образа и работата на членовете на кралското семейство. А ситуацията, в която се намира Кейт Мидълтън след раковата диагноза предполага, че тя разчита изключително много на своя.

Кои са четирите верни приятелки на Кейт Мидълтън

Четиримата човека, на които Кейт Мидълтън разчита най-много

И които са край нея след операцията

Това е Наташа Арчър, която се смята и за един от най-доверените хора на принцесата на Уелс въобще. Тя работи за Кейт още от 2007 г., а съвсем наскоро обнови профила си в LinkedIn, където научаваме, че вече е главен личен асистент на принца и принцесата на Уелс.

В задълженията й са подготвянето на дрехите на кралските особи, съставянето на графика им за деня и месеци напред, както и управление на всичките им допълнителни ангажименти. От няколко години тя е личен стилист на Мидълтън.

Снимка 669275

Източник: GettyImages

Наташа Арчър наистина е важна за принцесата - толкова, че е от малкото хора, пристигнали в отделението "Линдо" на болница "Сейнт Мери" в Лондон, в деня на раждането на принц Джордж. Тя е и човекът, който прибра Мидълтън от Лондон Клиник в началото на тази година, след като принцесата претърпя коремна операция.

Снимка 654763

Източник: GettyImages

Според източници на MailOnline Таш, както е наричана Арчър от приятелите си, почти не се разделя с Кейт Мидълтън в месеците след диагнозата й. "Тя заслужава повишението си, защото е безкомпромисно дискретна и вярна на Кейт", коментират още те.

Наташа Арчър е омъжена за фотографа Крис Джаксън, който редовно придружава крал Чарлз, Камила и принц Уилям на официалните им ангажименти. Той често споделя снимки на кралското семейство в профила си в Instagram.