Напоследък новините около популярните личности и зависимостите им направо валят една след друга. Няма и месец откакто Брадли Купър сподели повече за борбата си с алкохола, а пък още по-наскоро научихме, че Стивън Тайлър е излязъл от центъра, където е бил приет по свое желание за лечение на появил се рецидив на пристрастяването му към наркотиците.

Стивън Тайлър, Aerosmith, зависимостта към наркотиците и излизането на музиканта от рехабилитационния център

Как продължава битката със зависимостта на Стивън Тайлър

Наскоро музикантът влезе за лечение

Сега още една звезда, и то съвсем млада, прави своето искрено и лично признание. Става дума за по-малката сестра на Майли Сайръс.

Ноа Сайръс е на 22 и признава, че преди повече от три години е развила зависимост към успокоителни хапчета. За щастие, не е минало много време преди да осъзнае проблема си и е започнала да се възстановява. А за този труден процес много ѝ е помогнала мотивацията да развива музикалната си кариера.

В интервю за Rolling Stone певицата разказва цялата си история, връщайки се назад във времето, когато е била на 18 г. и за първи път взема успокоителни.

Подтиква я тогавашният ѝ приятел, чието тя име така и не назовава. Той е първият човек, който ѝ дава таблетките, а Ноа без колебание ги взема, защото иска с гаджето ѝ наистина да си паснат.

"Исках да бъда това, което той искаше и това, което той смяташе за готино и което аз мислех, че всички правят", признава тя.

А очевидно и приятелите ѝ също са я окуражавали да продължи с вземането на успокоителните. Самата Ноа признава, че е била обградена от хора, които са имали лесен достъп до хапчетата.

Развитието на зависимостта ѝ обаче я довежда до моменти, в които е спяла продължителни часове, а в останалото време едва е стояла будна. Дори е заспивала по време на прес конференции.

Но повратният момент, в който Ноа осъзнава пристрастяването си и решава, че ще се бори с него, настъпва през август 2020 г., когато почива баба ѝ.

"Бях сама, бях уплашена и осъзнах, че всички хора, които обичам и от които имам нужда - аз бях тази, която ги отблъскваше."

Певицата не крие, че ѝ е отнело време да "стъпя на краката си", веднъж щом е започнала да се възстановява, но музиката определено ѝ е помогнала.

Ноа започва да изразява емоциите си в текстовете на песните си и резултатът от работата по дебютния ѝ албум скоро ще е налице.

Майли Сайръс, Ноа Сайръс, новогодишното парти на поп звездата и дуетът със сестра ѝ

Сестрата на Майли Сайръс, за която всички говорят

Талантлива и провокативна

Озаглавеният The Hardest Part предстои да излезе през септември тази година. В превод името означава "Най-трудната част", което е и още едно доказателство, че в песните Ноа ще бъде болезнено откровена.