Едва преди няколко дни обърнахме внимание за пореден път на Нина Добрев и секси почивката ѝ на Малдивите. Където не е сама, разбира се, а в компанията на Шон Уайт.

Нина Добрев, Шон Уайт, почивката им в Малдивите и колко добре изглежда българката

Нина Добрев е без спирка

Секси и на Малдивите

Двамата се възползват от всеки удобен случай, за да посетят някоя екзотична дестинация, за да разпускат и създават нови спомени. Не знаем дали все още са на Малдивите, но пък снимките от там не спират.

Забавленията в компанията на Уайт и приятели продължават, като съвсем естествено те са свързани с пясък, бански и сол по кожата.

Освен всичко това, Нина Добрев обича и да се вози на лодки, където се опитва да усъвършенства някои движения. Като например да си сложи шапка, докато лодката се движи, без да падне.

Е, личи си, че това не е никак лека задача, но и шнорхелингът не пада по-долу. От друг пост от профила на актрисата разбираме, че с Шон Уайт са се радвали и на подводните гледки.

Коктейлите и кокосовия сок пък са нещо направо задължително, когато човек е на Малдивите. От профила на Шон Уайт пък виждаме, че се е доверил на половинката си да го повози на джет.