В края на миналия месец Нина Добрев стресна феновете си, публикувайки в профила си в Instagram снимки, от които се вижда, че е претърпяла сериозен инцидент.

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Как се чувства актрисата

Преди няколко дни тя обяви, че се е наложило да се подложи на операция на левия крак, която е преминала успешно. Сега Нина Добрев гостува в предаването The Talk, където разказа повече подробности около инцидента.

Оказва се, че от около два месеца актрисата не е излизала от дома си, освен за да посети болницата, разбира се. Добрев разяснява, че досега не е карала кросов мотор, с какъвто се е случил инцидентът, но определено не е минало добре.

"Хора, не го препоръчвам. Аз научих своя урок повече да не се качвам на такъв мотор", казва още тя. Относно контузията си, Нина Добрев допълва, че лекарите са ѝ казали, че е извадила късмет, че моторът не е паднал върху нея, защото тогава последствията е можело да бъдат много по-сериозни.

Защо Нина Добрев се подложи на операция

Защо Нина Добрев се подложи на операция

Очевидно инцидентът е бил наистина сериозен

Но при приземяването си цялата ѝ тежест е паднала върху единия крак и е чула изпукване в областта на коляното. В резултат на това е получила фрактура в коляното и е скъсала кръстни връзки и менискус. Ето защо все още не може да ходи напълно самостоятелно, но се подобрява. В момента дните на Нина Добрев преминават в стоене у дома, гледане на филми и физиотерапия, пише People.