Нина Добрев успя сериозно да притесни феновете си в края на миналата седмица. Нейната близка приятелка Джулиан Хъф сподели селфи, на което се вижда, че е застанала до болничното легло на актрисата.

А звездата от "Дневниците на вампира" е с кислородна маска на устата, черни очила на очите и определено не изглежда добре

Оказва се, че през уикенда Добрев е приета в спешно отделение заради анафилактичен шок, което е остра и бързо развиваща се алергична реакция, изискваща своевременна медицинска намеса.

Няколко часа след като Хъф сподели снимката в социалните мрежи, Нина побърза да успокои своите последователи. Тя публикува стори в Instagram, в което обясни, че вече е у дома и всичко е наред.

А от активността на приятелката й разбираме, че тя е била плътно до нея в болничната стая през цялата нощ. Джулиан е оставила и малки кристални камъчета, които да помогнат на любимата й Нина да се възстанови по-бързо

Нина Добрев, Грант Мелън и разделили ли са се двамата

Заедно ли са Нина Добрев и Грант Мелън

Слухове или самата истина

Добрев призна, че това не е първият път, в който попада в болница с подобни оплаквания, защото има много алергии. Затова за нея подобен прием в спешното и последвалите манипулации са по-скоро обичайно, отколкото извънредно събитие, пише People.