Никол Шерцингер и Том Евънс са заедно вече от няколко месеца и отношенията между тях изглеждат все по-сериозни. Ако докато ходеше с Григор Димитров, певицата рядко си позволяваше (да не кажем почти никога) да качва техни общи снимки или да се появява в негова компания на официални събития, то с Том Никол действа много по-показно. 

Никол Шерцингер, Том Евънс и романтичната им вечеря в Лондон

Колко секси е Никол Шерцингер в кожи

Хубава двойка са с Том Евънс

Двамата не спират да се хвалят колко са щастливи в профилите си в Instagram и по всичко личи, че връзката им става все по-сериозна. Тези изводи си вадим най-вече от последното интервю на бившия ръгбист пред списание OK!.

Пред изданието Том Евънс споделя, че не е очаквал нещата да се случат толкова бързо и да станат така сериозни, но той не крие, че Никол е просто невероятна. Въпреки километрите, които ги делят (той е в Англия, а тя в САЩ), все пак съумяват да поддържат отношенията си.

"Сега се разкъсвам между две места, но въпреки това гледам да я посещавам възможно най-често. За Коледа прекарах три седмици в Ел Ей и се запознах със семейството ѝ. Беше прекрасно", разказва спортистът.

Според Евънс дори има реален шанс скоро той да се премести в Лос Анджелис, тъй като вече има редица възможности за кариерно развитие като модел и спортист. Ако нещата продължават в този дух, нищо чудно скоро да чуем и за сватба.

Никол Шерцингер, Том Евънс и романтичният им Свети Валентин

Разголените сутрини на Никол Шерцингер и Том Евънс

Един специален Свети Валентин