Преди година Ник Джонас и Приянка Чопра вдигнаха не една, а цели две луди сватби (индийска и американска), за да отпразнуват голямата си любов.

Благодарение на многото снимки, които двамата споделиха в профилите си в Instagram, успяхме да добием представа за красивите церемонии, които младоженците си спретнаха.

Точно дванадесет месеца след прекрасната им сватба, те са по-щастливи от всякога и празнуват своята първа годишнина като съпруг и съпруга.

Ник Джонас, Приянка Чопра и един малък гаф с годините на изпълнителя

Как се изложи Приянка Чопра

Какво не знае за Ник Джонас съпругата му

Не пропуснаха и да се похвалят в социалните мрежи за големия им празник, като "разтопиха" сърцата на феновете си с милите думи един към друг.

"Преди година на днешната дата си казахме завинаги, макар завинаги да не е достатъчно дълго. Обичам те с цялото си сърце, Приянка Чопра. Честит юбилей", написа Ник Джонас.

Съпругата му не остана по-назад, като към снимката, която сподели в своя Instagram профил, тя допълни: "Моето обещание тогава... днес... завинаги. Носиш ми радост, благодат, баланс, вълнение, страст... всичко в един и същи миг... благодаря, че ме намери. Честита първа годишнина от сватбата, съпруже Ник Джонас. И благодаря на всички за любовта и добрите пожелания. Чувстваме се благословени."