Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е успяла да заведе режисьорския си дебют "Никога не е просто секс" чак в Кан. Видяхме красивата актриса на премиерата във френския град да позира в страхотна рокля, дело на Десислава Тошева от Caviar Couture.

Когато Саня Борисова заведе "Никога не е просто секс" в Кан

Когато Саня Борисова заведе "Никога не е просто секс" в Кан

Актрисата се похвали с присъствието си на червения килим

Друго, което ни направи впечатление и на което не бяхме обръщали внимание до този момент, беше присъствието на още една красавица в Кан, а именно Ирена Борисова, която се оказва по-малката сестра на Саня.

За разлика от кака си, която избира да гради кариера в България, Ирена или Рене Борисова, както е известна в социалните мрежи, е предпочела да се развива в чужбина. Едва завършила гимназия, тя заминава за Милано. По-късно красавицата се мести в Дубай и днес е много популярно лице там.

Рене е споделяла в социалните мрежи, че работи в сватбена агенция, но междувременно поема различни модни ангажименти. Изявява се и като актриса, но за личния ѝ живот не се знае много.

Съдейки по публикациите ѝ в Instagram, Рене често пътува по света. Разбира се, намира време да се прибира и в родния Видин, за да се види с роднините си, като по всичко личи, че е много близка със сестра си Саня.

Освен в Кан, виждаме, че Рене е била и на премиерата на "Никога не е просто секс" в България преди няколко седмици.

"Много се гордея с моята супер талантлива сестра Саня Борисова за копродуцирането и режисурата на още един невероятен филм. Премиерата в София беше такъв успех, следва филмовият фестивал в Кан, премиерата в Лондон на 19 юнии и много други", пише Рене под серия от снимки в социалните мрежи.