Катрин Зита-Джоунс със сигурност има много поводи за гордост. Успешната кино кариера, която включва и Оскар, собственият й бизнес Casa Zeta Jones и щастливият брак са само част от тях. Но най-големият несъмнено са децата й. Преди дни актрисата се похвали с вече 21-годишната си дъщеря.

Майкъл Дъглас за страховете на дъщеря си Карис Дъглас и живота с Катрин Зита-Джоунс

Големият страх на Майкъл Дъглас

И с кого е свързан той

"Честит рожден ден на моята красива дъщеря Карис Дъглас. Ти си радостта на моя живот. 21 години да те гледам как процъфтяваш до най-невероятната жена, която си днес, е дар, даден от Бог, който никога не приемам за даденост и ценя всеки ден от живота си. Благодаря ти, че си себе си. Обичам те с цялото си сърце. Мама", пише щастливата актриса под серия от снимки в своя Instagram, които показват Кари от невръстно бебе до красива млада дама, каквато е в момента. 

Както може да се предположи, Майкъл Дъглас също не пропусна да отбележи светлия празник в семейството им. Той също публикува снимка на Карис в социалните мрежи, придружена с текст: "Честит рожден ден, моя скъпа Карис. Ти носиш на мен и на света такова щастие". 

От своя страна вече пълнолетната Карис благодари на родителите си, като под публикациите и на двамата написа, че са най-добрите родители в света и тя е толкова горда да се нарече тяхна дъщеря. "Обичам ви толкова много", пише 21-годишната красавица.

Дъщерята на актрисата и съпруга й Майкъл Дъглас завърши гимназия през 2021 г. и е в колеж от 2022 г.  Карис е по-малкото им дете - двамата имат и 23-годишен син Дилън. 

Малката семейна тайна на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Малката семейна тайна на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

От която децата им могат да са единствено доволни

"Не искахме да отраснат по снимачните площадки. Когато аз работех, Майкъл беше вкъщи с тях, и обратното. За мен беше много важно децата ми да са нормални и здраво стъпили на земята хора. И с добри обноски", коментира преди време актрисата пред The Sydney Morning Herald.