След като през май тази година стана майка за първи път, Наоми Кембъл предприе някои сериозни промени в живота си. Първо се зае със собственото си здраве, а тези дни стана ясно, че е направила още една смислена крачка. Този път в помощ на другите.

Наоми Кембъл, новите снимки на модела по бански и възстановяването, от което се нуждае

Рестартът на Наоми

Когато нямаш друг избор, освен да се погрижиш за себе си

От FOX28 съобщават, че 51-годишната лондончанка е станала глобален посланик на благотворителната организация Queen's Commonwealth Trust, която съществува от 2018 г. и е под опеката на кралица Елизабет Втора.

Идеалната й цел е да финансира и обучава скрити таланти на възраст между 18 и 35 години, които демонстрират завидни способности в областите здравеопазване, образование, неравенство и околна среда.

"Това е нещо много близко до сърцето ми и аз ще продължа да правя всичко възможно, за да помогна на следващото поколение, за да може то да създаде по-добро бъдеще за своите общности", обяснява как приема отговорната си задача Наоми.

Наоми Кембъл, кариерата, любовта и жертвата, която е направила

Жертвата, която Наоми избра да направи

Съжалява ли за избора си

Главният изпълнителен директор на организацията Кристофър Кели също с нетърпение очаква да работи с Наоми. Той разчита, че тя и нейният профил ще помогнат за "популяризиране на услугите, иновациите и постиженията" на Queen's Commonwealth Trust.