По всичко изглежда, че Наоми Кембъл с радост посвещава времето си на своята малка дъщеря. И не пропуска, когато има възможност, да ѝ покаже отблизо красотите на света.

Наоми Кембъл, Коледа и рядка снимка с дъщеричката й

Когато Наоми Кембъл разкрие интимен момент

Моделът грижливо пази личния си живот

И макар и супермоделът да не разкрива често подобни лични моменти, този път тя е решила да бъде щедра да направи почитателите си съпричастни към личния си живот.

Пред ден Наоми публикува серия от снимки в Instagram. От кадрите става ясно, че заедно с почти двегодишната си дъщеря са на посещение на Голямата джамия Шейх Зайед в Абу Даби. Двете се държат се за ръце, докато разглеждат мащабната забележителност.

Наоми не пропусна да позира за няколко самостоятелни кадъра, а публикацията завършва с видео от туристическата обиколка.

Откакто обяви през май 2021 г., че вече е майка, Кембъл сподели само няколко изображения на единственото си дете в социалните медии. Последният път за новогодишно парти, на което Наоми присъства заедно с дъщеря си.

Рита Ора, Флорънс Пю, Наоми Кембъл и най-интересните тоалети на Британските модни награди

5-те най-добре облечени + най-шокиращият тоалет на Британските модни награди

Кой е облечен в последния

Макар да е на 50, когато става родител за първи път, Наоми неведнъж е споделяла, че това не само не я притеснява, но дори насърчава хората на възраст да не се колебаят да имат деца, пише People. "Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но сега, когато това се случи, несъмнено най-голямата радост, която мога да си представя. Късметлийка съм, че я имам и знам това", споделя супермоделът.