54-годишният Марк Антъни вече официално е женен за бившата участничка в Мис Вселена Надя Ферейра, която е на 23 г. Двойката сключи брак на 28 януари 2023 г. в Маями, в Музея на изкуствата Pèrez. На церемонията присъстваха Салма Хайек, Луис Фонси, Лин-Мануел Миранда, както и кумът им Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория Бекъм.

Марк Антъни, Надя Ферейра и новината за годежа им

Марк Антъни не спира да ни изненадва

Три месеца по-късно...

Двойката потвърди годежа си седем месеца по-рано, на 13 май 2022 г. - два месеца след като официално обявиха романса си в Instagram. Това е четвъртият път, в който на Марк Антъни се врича във вечна любов. Преди това той беше женен за бившата Мис Вселена Даянара Торес, певицата Дженифър Лопес и модела Шанън Де Лима. От тях той има общо шест деца.

Що се отнася до настоящата г-жа Антъни - Надя Ферейра, ето и някои любопитни факти за живота ѝ.

Конкурси за красота

Първият конкурс за красота на Надя e Miss Teen Universe 2015 г. Тя представя страната си (Парагвай) и става третата подгласничка след Мария Морен от Кокосовите острови, Естефания Франко от Мексико и Даянара Пералта от Еквадор.

Мис Вселена 2021 г., но почти

През август 2021 г. Надя официално е избрана за Мис Вселена Парагвай 2021 г. Това й позволява да представи родината си на конкурса Мис Вселена 2021 г., който се провежда на 13 декември 2021 г. в Израел. Тя остава на второ място, като отбелязва най-високото класиране на Парагвай в историята на състезанието. Надя губи от индийката Харнааз Сандху, пише Hollywood Life.

Като моделите

Всъщност Надя започва кариерата си като модел, а не с конкурси за красота. Тя е избрана да дефилира на шоуто есен/зима 2018 за Custo Barcelona на Седмицата на модата в Ню Йорк. Същата година подписва с агенцията за модели Wilhelmina, която представлява Ники Минаж, Ник Джонас и други звезди. Оттогава тя е модел за Harper's Bazaar, Cosmopolitan, L'Officiel и др. Участва в шоуто Custom Barcelona пролет/лято 2022 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

И главен изпълнителен директор

Надя е главен изпълнителен директор на NF - семеен бизнес за жени, търсещи устойчиво развитие. В същото време ръководи и организация, с която помага и на много дами, които страдат от домашно насилие.

Марк Антъни, Надя Ферейра и сватбената цремония в Маями

Марк Антъни го направи за четвърти път

Никога не е късно за ново начало

Проблеми със здравето

Според биографията й на Мис Вселена, тя претърпява операция, когато е на осем месеца за вроден тортиколис (извита шия при децата). Налага й се и друга операция, след като е диагностицирана с автоимунното заболяване синдром на Сусак, в следствие на което за приблизително година и половина губи зрението, слуха и подвижността на лявата страна на тялото си. Надя обаче преодолява тези здравословни проблеми и излиза от тях по-силна и по-здрава от всякога.