Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи в света. Испанската кралица разви собствен начин на обличане, в който има едновременно елегантност, царственост и доза бунтарство, което я прави наистина различна от всички останали.

Кралица Летисия и изборът й да облече дрехи, носени преди това от принцеса Леонор

Когато кралица Летисия рови в гардероба на дъщеря си

Уроци по устойчив стил

Затова и когато се появи на официално събитие с черни мокасини с дебела подметка в комбинация с елегантен панталон и топ, нямаше много учудени. Напоследък обаче няма как да не забележим, че на всичките си работни ангажименти Летисия носи един и същи чифт обувки.

И това са бели маратонки на марката VivoBareFoot. Както подсказва името им, компанията произвежда от много актуалните "боси" обувки, които осигуряват максимален комфорт при ходене.

Чифтът на 51-годишната Летисия е с много изчистени линии и струва 357 лв. (онлайн магазинът доставя и до България). Тя го съчетава с всичко - от минималистичен костюм в искрящо бяло до по-ежедневен панталон и сако Mango например.

За учудените от модните решения на испанската кралица трябва да припомним, че преди известно време тя беше диагностицирана с неврома на Мортън - състояние на стъпалата, свързано притискане на нерв и последвала силна болка.

Именно то принуди кралица Летисия да забрави за известно време обувките на висок ток и да носи първоначално такива на нисък ток, а в последните месеци - и напълно равни обувки.