Принципно Мишел Обама не обича да дава съвети, които не са й поискани. В едно от последните си интервюта бившата Първа дама на САЩ сподели, че наследницата й Мелания Тръмп никога не я е търсила за съвет.

Вероятно и Меган Маркъл не го е правила, но Мишел реши да си кажи каквото й е на сърце. Въпреки че нищо не се знае, защото семейство Обама бяха доста близки с кралския двор и вероятно и до днес поддържат тези отношения.

Но последната им официална среща бе преди две години, когато Меган все още не бе част от семейството. А сега, като херцогиня на Съсекс, се превърна в нещо като международен феномен и мисис Обама нямаше как да я пропусне в последната си книга Becoming.

Снимка 393830

Източник: Instagram / Court Friends Closet

Според Мишел, Маркъл има нужда от малко време за адаптиране към новата си роля и няма нищо срамно да си го вземе. Например тя в първите месеци в Белия дом се е настройвала към новия начин на живот и е избягвала да се нагърбва с различни инициативи.

За разлика от нея обаче, Меган ударно се включи в живота на кралския двор и не си даде никакво време да осъзнае, че вече не е актриса, а херцогиня. Мисис Обама споделя, че вероятно и тя като нея никога не си е мечтала за подобен живот, а напрежението, което се усеща, след като го е получила, на моменти може наистина да бъде сериозно.

Явно Мишел е истински загрижена за състоянието и имиджа на херцогинята на Съсекс и най-приятелски я съветва да забави малко темпото, да не бърза да прави каквото и да било на този етап, пише Time.

Мелания Тръмп , Мишел Обама и един скандал между две Първи дами

Тихата война на Мелания Тръмп и Мишел Обама

И признанията на бившата Първа дама

Съдейки по действията на бременната Маркъл и нейните соло изяви, надали ще послуша този съвет от бившата Първа дама на САЩ. Е, поне като роди, ще има няколко месеца почивка...