Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните двойки, на които симпатизираме. Просто защото са супер сладки, а и някак успешно съчетават отглеждането на децата си с работните ангажименти.

Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

След само няколко дни последният филм с участието на актрисата - Luckiest Girl Alive, ще бъде наличен в Netflix, като съвсем нормално преди това Кунис даваше интервюта с цел да го популяризира.

И така от нейно интервю за E! News разбираме за една странна особеност, която тя и съпругът ѝ са приели в дома си. По думите на Мила Кунис у тях никой не затваря вратата на банята, докато я използва.

Самата актриса признава, че никога не е предполагала, че именно тя ще е човек, който може да отиде до тоалетна, докато вратата е отворена и личното му пространство по някакъв начин е нарушено. 

Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на съпруга си

Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри съпругата му Мила Кунис

Но е факт, който Кунис отдава на това, че винаги, когато отиде до тоалетна някой иска нещо от нея. Ето защо просто е решила да спре да затваря вратата. Мила Кунис и Аштън Кътчър имат две деца - дъщеря им Уайт ( 7 г.) и синът им Димитри (5 г.).