След поредното пълно затваряне, Великобритания постепенно започва да се връща към нормалния живот. Заедно с отварянето на пъбове, ресторанти с маси на открито и нехранителни магазини, явно се възвръща и желанието за старото нормално съществуване.

Великобритания, пандемията, пъбовете и как един милиард халби наливна бира изтекоха в канализацията

Защо милиард халби с бира отидоха в канализацията

Феновете на пивото на Острова скърбят

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на извънредното положение така, както един изпълнител може най-добре. За радост на всичките му почитатели, той изненадващо пусна новото си парче - "Eazy Sleazy".

77-годишният музикант създава песента в сътрудничество с китариста на Foo Fighters Дейв Грол, който добавя своята част от разстояние, пребивавайки в Лос Анджелис, пише Reuters.

В песента става дума за някои толкова познати на всички ни промени, свързани с изолацията по време на пандемията, но и за надеждата, че "ще избягаме от стените на този затвор и ще се озовем в градината на земните наслади".

What Drives Us, Дейв Грол и първи трейлър на филма за живота в рокендрол бусовете

Дейв Грол и истината за живота на рокендрол легендите

Разказва я заедно с Ринго Стар

"Исках да споделя тази песен за излизането от локдауна с така необходимия ни оптимизъм", написа той в страницата си в Instagram към публикацията с клипа на парчето.