През март рапърката Megan Thee Stallion взе три награди Грами и малко след церемонията сподели, че е готова за нови успехи и си поставя още по-големи цели.

Megan Thee Stallion, Грами, „Savage“ и как звездата приема успеха

Какво да очакваме от Megan Thee Stallion след трите Грами

Още се вълнува от успеха си

Тези дни от Variety обявиха новината, че изпълнителката на хита "Savage" ще води собствено шоу по мобилното приложение за споделяне на снимки и съдържание Snapchat.

В онлайн предаването на Меган - Off Thee Leash с Megan Thee Stallion, 26-годишната рапърка ще интервюира знаменитости заедно с техните домашни любимци. Като се има предвид, че самата тя има три кучета, както и популярността й в момента, шоуто със сигурност ще тръгне ударно.

Въпросното шоу е част от прословутите серии Snap Original на социалната медия. Повече от 400 милиона души са гледали предавания на Snapchat миналата година, включително над 90% от представителите на генерация Z в САЩ, съобщават от компанията.

Звездите на ТикТок - сестрите Чарли и Дикси Д'Амелио, също стартират собствено шоу.

Charli vs. Dixie ще е поредица със състезателен характер, в която двете сестри ще се изправят пред "епични предизвикателства, които тестват тяхната смелост, атлетизъм и изобретателност", докато техни известни приятели влизат в ролята на съдии, докато ги наблюдават.

Дикси и Чарли Д'Амелио, Hulu и риалити сериала за живота на TikTok сензациите

Дикси и Чарли Д'Амелио получават собствено риалити

От TikTok до стрийминг платформа

И двете предавания ще стартират в края на 2021 г. и ще се продуцират от компанията Westbrook Media, в която Уил Смит е партньор.