Неотдавна рап звездата Megan Thee Stallion обеща да работи повече и да гони по-високи цели. Но едва ли е имала предвид още някоя и друга награда Грами.

Megan Thee Stallion, Грами, „Savage“ и как звездата приема успеха

Какво да очакваме от Megan Thee Stallion след трите Грами

Още се вълнува от успеха си

Тези дни тя направи дарение на семейството на своята почитателка Шаня Лий Скайлс, която е починала. На близките й не достигнали средства за погребението и създали акаунт в сайта GoFundMe, за да съберат нужната за целта сума от 16 000 долара.

Един от ангажираните с организирането на подобаващо й изпращане се свързва в Twitter с Megan Thee Stallion с молба за помощ. Изпълнителката задава само един въпрос: "Колко още ви трябват?".

И Меган Пийт, както е истинското име на рапърката, реагира на момента, като дарява сумата от 8155 долара, с която допълва остатъка от нужните средства. Естествено, благодарностите за жеста й също не закъсняват.

Това не е първото й добро дело. През месец март носителката на Грами отпусна средства за ремонта на домовете на възрастни и самотни майки, пострадали от снежната буря "Ури" в родния й град Хюстън.

По-рано тази година Megan Thee Stallion отново изненада (меко казано, приятно) медицинска сестра от Хюстън със сумата от 50 000 долара, за може тя да изплати студентския си заем.

По време на пандемията жената е работила през цялото време на първа линия, за да се грижи за пациенти с COVID-19. Постъпка, която рапърката определя като "супер вдъхновяваща", напомнят от People.