Меган Маркъл успя да си извоюва свободата, за която явно си е мечтала още от първите мигове в кралския си двор. Но това, че двамата с Хари вече положиха основите на новия си живот в Канада не значи, че им е толкова спокойно, колкото биха искали.

Освен с папараците, херцогинята на Съсекс трябва да се пребори и със собствения си баща. Двамата с Томас Маркъл са в негласна война от деня, в който се разбра, че Меган е жената до принц Хари. От тогава досега татко й не спира да говори за нея през медиите.

След обявяването на новината за напускането на кралския двор от Хари и Меган, Томас Маркъл даде първото си интервю от няколко месеца насам. В него той заклейми действията на двойката като недопустимо опълчване срещу монархията.

"Меган сбъдна мечтата на всяко момиче - да стане принцеса. Но явно три милиона долара и къща с 26 спални не са й достатъчни.", коментира той. Според него, дъщеря му не е никаква жертва на тормоз и на расизъм, каквато се изкарва.

Освен това, бащата на херцогинята се закани, че всеки месец ще говори пред медиите, докато дъщеря му не реши да се свърже с него. "Не искам просто да стоя вкъщи, да мълча до края на дните си и да чакам някой да се сети за мен.", каза бащата на Меган.

Той призна и че е писал на своята бивша съпруга и майка на херцогинята Дория Рагланд с молба да я накара да се свърже с него и да успеят да поправят отношенията ни. Но и този негов ход засега е без ефект, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и проблемите с регистрирането на търговската им марка

Поредната пречка пред Хари и Меган

Кой е срещу тях този път

Именно затова се е решил на последната си отчаяна стъпка - да дава интервюта на всеки четири седмици, надявайки се на някакъв опит за връзка от страна на Меган. Съмняваме се обаче да постигне резултата, който твърди, че търси.